Ben je op zoek naar een nieuwe carrière in de financiële sector? Dan kunnen wij jou wellicht helpen, ongeacht je achtergrond. Wij selecteren namelijk op vaardigheden, niet op CV. 

Wij matchen de vaardigheden van je werkervaring met de juiste functiekansen. En bieden een totaaltraject wat je klaarstoomt voor die nieuwe baan. Meer dan een opleiding dus. Dat doen we voor startfuncties in de financiële sector. Interesse? Stuur ons een bericht. Of kijk naar de tracks die we bieden.


Nieuwe carrièrekansen in de financiële sector

Ben je gemotiveerd om een nieuwe start te maken. Heb je al werkervaring. En barst je van de energie? Check een van onze omscholingstrajecten.

Compliance

Je herkent makkelijk risico’s. Voelt je thuis bij wetgeving en controle. Je wilt helpen om bedrijven en klanten veilig te laten bankieren? Je bent gedisciplineerd, maar wel flexibel. En hebt ervaring in het controleren of auditeren van processen en data. En in bezit van minimaal een HBO diploma.

Financieel Adviseur (in opleiding)

Je werkt graag met klanten. Je bent communicatief, maar ook gestructureerd. En bereid om snel de benodigde papieren te behalen (zelfstudie). Voor functies bij banken minimaal een HBO diploma, voor verzeringen minimaal MBO4-diploma

Klant-contact center bij financiële instellingen

Je bent communicatief, helpt graag anderen. en je werkt gestructureerd. Je werkt vanuit huis, minimaal 24 uur beschikbaar. En in bezit van MBO4-diploma.