Voor werkzoekenden

Ben je op zoek naar een nieuwe carrière in de financiële sector? Dan kunnen wij jou wellicht helpen, ongeacht je achtergrond. Wij selecteren namelijk op vaardigheden, niet op CV.

Wij matchen de vaardigheden van je werkervaring met de juiste functiekansen. En bieden een totaaltraject wat je klaarstoomt voor die nieuwe baan. Meer dan een opleiding dus. Dat doen we voor veelgezochte functies in de financiële sector. Interesse? Meld je snel aan voor onze eerstvolgende informatieve webinar.


WIJ WERKEN SAMEN MET NIBE-SVV

In onze omscholingstrajecten is trainen en opleiden een belangrijk onderdeel. Wij werken exclusief samen met NIBE-SVV. Dé opleider voor de financiële sector.

De inschrijvingen lopen dan ook via het NIBE-SVV zodat we de aanmeldingen kunnen matchen met de beschikbare opleidingscapaciteit.

WAT HOUDT EEN OMSCHOLINGTRACK IN?

Omscholingstracks zijn meer dan een opleiding.

  1. We starten met een informatieve sessie om je een beeld te schetsen van het werk, de mogelijkheden en de stappen in het traject.
  2. Dan gaan we Speed-daten, om je te leren kennen. En een selectie te maken.
  3. Dan gaan we nader kennismaken. Een interactieve groepssessie.
  4. Vervolgens gaat de opleiding starten. Van sollicitatietraining tot inhoudelijke masterclasses
  5. Daarna krijg je 1-op-1 coaching om je klaar te stomen voor een gesprek bij een opdrachtgever
  6. Tenslotte proberen we je matchen met werkgevers: bedrijven in de financiële sector, detacheerders en uitzendbureau’s


Ben je werkzoekende bij het UWV? Dan heb je mogelijk recht op subsidie van je opleidingen, en kunnen we een proeftijd bieden bij je eerste opdrachtgever.