Welke sprong wil jij graag maken in 6 weken?

Onze omscholingstrajecten zijn overzichtelijk en afgestemd op jouw wensen. Voor welke ga jij?

Onze omscholingstrajecten

Traject | Financiële Sector

Ben je benieuwd of een baan in de financiële sector wat voor jou is? Meld je dan nu aan voor ons webinar. Aan het einde van de sessie kun je je opgeven voor het omscholingstraject.

Traject | Customer Service

Ben je benieuwd of een baan in de customer service wat voor jou is? Meld je dan nu aan voor ons webinar. Aan het einde van de sessie kun je je opgeven voor het omscholingstraject.

Traject | Accountancy

Bedrijven helpen met hun administratie, of adviseren over hun financiële cijfers. Mooi toch? We zijn druk bezig om dit omscholingstraject in te richten. Wil je een bericht ontvangen als we zover zijn?

Omscholen in 3 stappen

  • Niet iedereen wisselt even gemakkelijk van baan. De verandering kan gepaard gaan met (financiële) onzekerheid en spanning. Daarom is er binnen onze omscholingstrajecten standaard aandacht voor je mentale en fysieke gezondheid. Dit is volledig afstemd op jouw situatie en persoonlijke wensen. Denk aan een gezonde levensstijl, stressmanagement en persoonlijke ontwikkeling.

  • Omscholen gaat niet zonder het aanleren van nieuwe kennis en vaardigheden. Denk aan theoretische kennis, technieken en softwareprogramma's. Wat de opleiding precies inhoudt delen we helemaal aan het begin van het traject met je. Vaak tijdens de webinar al. In veel gevallen kun je na 6 weken al aan de slag en leer je ondertussen door.

  • Wie zich goed kan presenteren, vergroot de kans om aangenomen te worden. Maar hoe doe je dat? Hoe blijf je jezelf? Alle facetten van het solliciteren komen aan bod. We geven je concrete adviezen, kijken mee naar je CV en motivatie. We oefenen samen een sollicitatiegesprek en geven je inzicht in hoe je potentiele werkgever van jou zou willen zien en horen.

Elin de Grauw - Boers | switcher
Ze begrepen me en vroegen: Hoe maken we dit passend voor jou?
Lees het volledige verhaal
Elin de Grauw
Max Visscher | switcher
'Mijn carrièresprong is gelukt dankzij De Kunners.'
Lees het volledige verhaal
Max Visscher
Ludo Achtereekte | switcher
‘Na 25 jaar in de zorg wilde ik wat anders.’
Lees het volledige verhaal
Ludo Achtereekte

Onze partners

Vijvers waarvoor we vissen.

Ben jij werkgever en zoek je nieuw talent?