Het is 2019. Er is grote krapte op de arbeidsmarkt. Maar zelfs toen zaten er meer dan 300.000 mensen thuis zonder werk. 

Onderzoek leidde ons tot de conclusie dat er een mismatch was. Tussen de CV’s die werden gezocht, en de CV’s die op de bank zaten. Maar we zagen ook dat er weinig aanbod was voor werkzoekenden om een echte nieuwe carrière te starten. Zelfs als ze wisten wat ze wilden.

Dus hebben we voor één specifieke functie, die van CDD-analist een totaaltraject opgezet. In samenwerking met het UWV. Om mensen van A-tot-Z te begeleiden naar die nieuwe baan. Dit bleek een enorme behoefte vervullen. Zowel bij de werkzoekende als ook bij banken.

Sinds 2020 hebben we ons aanbod uitgebreid naar meer functies binnen de financiële sector. Wie bieden tracks voor 7 verschillende functies. De formule blijft hetzelfde: duidelijke tracks, met alle ingrediënten die nodig zijn voor een echte carrièreswitch. 

Omscholen is niet hetzelfde als opleiden. En eigenlijk dekt omscholen niet eens de lading. Wij geloven dat je mensen en organisaties met volledige  carrière-tracks kansen moeten bieden. Echte kansen. En gezien de ontwikkeling op de arbeidsmarkt blijkt de vraag naar goede omscholing juist nu relevanter dan ooit. Dus we gaan door. Tot de mismatch is opgelost. En werkgevers verder kijken dan een CV.


Giuseppe Canu

Giuseppe is mede-oprichter van De Kunners. Naast hardlopen is zijn passie kansen creëren. Kortom, onze commerciële man.

Michiel Aangenendt

Michiel is mede-oprichter van de De Kunners. Een (be)denker en doener tegelijk. Kortom, onze strateeg en operationele man.

Even contact?

De Kunners

E: info@dekunners.nl

T: 06 – 505 22 794